Galerija

Plivanje

Subotnje druženje na bazenu

Prvašići i predškolci

Ovako izgleda kad naši najmlađi sportaši marljivo treniraju.

Klizanje, siječanj 2017

Uživamo u klizanju i ne bojimo se minusa!

Susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županije

Jučer smo nastupili na susretu univerzalnih sportskih škola Zadarske županije i osvojili 1.mjesto u ukupnom poretku!! U natjecanju je sudjelovalo oko 150 sportaša iz 4 sportske škole koje djeluju na ovom području. Naši Startovci su pobijedili osvojivši najviše bodova u 4 zadane discipline i tako dokazali da su trenutno najbolji u Zadarskoj županiji!!

Rukomet OŠ Stanovi - Start

Jučer je naša mini-rukomet sekcija odigrala prijateljski susret s učenicima OŠ Stanovi. Uz burno navijanje publike obje ekipe su pokazale zavidno znanje iz rukometa. Bravo za sve rukometaše!

Prvenstvo županije u atletskom poligonu

Atletski klub Alojzije Stepinac i Univerzalna sportska škola START organizirali su pojedinačno prvenstvo Zadarske županije u atletskom poligonu za limače i limačice.

NP Paklenica 2016.

Planinarski izlet u NP Paklenicu uz druženje i učenje

Rukometaši

Posjetili su nas legende hrvatskog i svjetskog rukometa: Ivano Balić, Petar Metlićić i Venio Lozert. Podijelili su autograme i strpljivo se slikali sa našim malim sportašima. Osim što su veliki sportaši, pokazali su da su i divni ljudi.

Paklenica 2015

Zadnju subotu u travnju rezervirali smo za planiranje i nismo nimalo pogriješili. Imali smo prekrasan dan i skupili smo puno lijepih doživljaja, a mali dio toga odlučili smo prikazati fotografijama.

Biograd - Božićni turnir 2014.

Nastupili smo na susretu univerzalnih sportskih škola u Biogradu. Natjecali smo se protiv Usš Junior iz Biograda koja nas je ugostila u svojoj dvorani. Usš Start predstavljalo je 26 sportaša. Natjecali su se u nekoliko igara: štafete u susret, svladavanje poligona, gađanje čunjeva, prebacivanje lopti te potezanje konopa. Pokazali su veliku spretnost i želju te pobijedili domaćine u neizvjesnoj završnici.

Božićni turnir 2014.

U četvrtak (18.12.2014.) održan je turnir na kojem su naši najmlađi polaznici dobili mogućnost pokazati naučena znanja i sposobnosti svojim obiteljima. Nastupilo je preko 40 sportaša. Na kraju ih je posjetio i gost iznenađenja te im dao poklone koje su zaslužili vrijednim radom na treningu u posljednja 3 mjeseca. Bravo za sve, samo tako nastavite!

Klizanje - prosinac

Kao i prošle godine, tako i ove, jutarnji treninzi u zimskom periodu održavaju se na klizalištu Forum. Naši sportaši, oboružani punom opremom i velikom voljom, neustrašivi su na ledu.

Treninzi u dvorani

Košarka, rukomet, poligon.. što god radili trening jako brzo prođe. Pogotovo ako u sve uključimo i igru, veselje i zabavu.

Županijsko prvenstvo iz atletike

U subotu 31.05.2014. na SC VIšnjiku održano je županijsko prvenstvo iz atletike za limače. Natjecali su se u trčanju na 60 m, 100m, bacanju vortexa te skoku u dalj. Naš klub predstavljalo je 28 sportaša. Bili su vrlo uspješni te su osvojili čak 18 medalja. Čestitke svim sudionicima.

Rolanje

Dijelić atmosfere s popodnevnog treninga rolanja. Ružno vrijeme i kiša prijetili su da će otkazati trening, ali ipak smo se skupili i kvalitetno ga odradili.

Erste plava liga

U srijedu 07.05. 2014. održana je sportska manifestacija Erste plava liga na terenima SRC Višnjik. Nastupilo je preko 800 sudionika u 7 disciplina. Usš Start predstavljalo je 24 sportaša te su ostvarili izvrsne rezultate, a posebno se istaknuo Matija Šestan koji je osvojio 2.mjesto na 60 metara u kategoriji 3.razreda. Matija se tim rezultatom kvalificirao na državno prvenstvo koje će se održati u rujnu ove godine u Zagrebu. Fotografije su preuzete s portala Antena Zadar.

15. festival trčanja "Pero Mazija"

U subotu, 19. travnja održan je 15. festival trčanja Pero Mazija. Osim seniora i seniorki koji su trčali utrku na 6 km, natjecala su se i djeca svih uzrasta u utrci na 200 m. Usš Start predstavljalo je 5 sportaša. Bili su vrlo uspješni te su osvojili 1 zlato, 2 srebra i 2 bronce.

Plivanje

Škola plivanja na bazenima SC Višnjik je isto u programu naše škole.

Zadar trči

Danas je otrčana utrka na zadarskoj rivi "Zadar trči".. Usš Start predstavljalo je 16 sportaša i trener Ivan.. Čestitamo svima na odličnoj utrci..

Klizanje

Treninge u novoj godini započeli smo sa školom klizanja na klizalištu u blizini Sv. Donata. Odradili smo 4 klizačka treninga i sa zadovoljstvom možemo reći da su svi naši polaznici uspješno savladali osnovne klizačke tehnike te da među njima zasigurno ima talenata za klizanje i hokej.

Utrka u Poličniku

7.12.2013. u Poličniku je održana atletska utrka na kojoj su sudjelovali i naši mali sportaši koji su osvojili 5 medalja od kojih su 3 zlatne, 1 srebrna i 1 brončana.

Trening mlađe grupe

Nekoliko fotografija s treninga naših malih sportaša koji se izvrsno snalaze.