UPISI

Početak je nove školske godine, a s time počinju i nove avanture naših školaraca. Univerzalna sportska škola „START“ objavljuje upise za svu djecu od 6 do 10 godina.

Upisi traju do 22.09.2014. za 2. 3. i 4. razrede, a za predškolce i prvašiće do 01.10.2014.

Univerzalna sportska škola „START“ nastoji stručnim i kvalificiranim radom omogućiti kvalitetnu socijalizaciju, pravilan tjelesni razvoj djeteta te savladavanje osnovnih znanja iz pojedinih sportova. Djeca prolaze program naše škole koji je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te ih se po završetku programa savjetuje i usmjerava u pojedine sportske klubove (ovisno o njihovim željama i sposobnostima).

Djeca 1. razreda osnovne škole imat će priliku upoznati naše trenere tijekom prvih tjedana boravka u školi gdje ćemo kroz nekoliko motoričkih testova procijeniti razinu ključnih motoričkih sposobnosti svakog djeteta. Djecu starijih razreda podvrgnut ćemo testovima motoričkih sposobnosti nakon upisa u našu školu.

Početak treninga za grupe 2. 3. i 4. razreda je u ponedjeljak 29.09.2014., a za grupe 1. razreda treninzi počinju od 06.10.2014. godine.

Informacije o našoj školi svi zainteresirani mogu dobiti na internet stranici www.ak-start.hr  te na facebook stranici Univerzalna sportska škola Start.

Upise možete obaviti:

Prilikom upisa pošaljite:

  • ime i prezime djeteta
  • datum rođenja
  • ime škole koju pohađa
  • školsku smjenu

Tijekom školske godine čeka nas puno zanimljivih sadržaja, sportova, natjecanja i izleta koji će obogatiti dječju kreativnost i sposobnost. Zato te pozivamo da se pridružiš i sudjeluješ u pravoj sportskoj avanturi!